Sillen och alla djuren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (9.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sillen (del 3)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2022-01-10
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Moa Graaf
ISBN
9789179771836
Sillen och alla djuren (e-bok)

Sillen och alla djuren E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-01-10

Styckköp

27

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sagts om "Sillen får ett syskon" av Anna Ehring och Moa Graaf:

"Vårens bästa högläsningsbok för fem, sex, sjuåringar." SR P4

"Perfekt högläsningsbok!" barn&ungdomsboksblogg.blogspot.com

"Så otroligt fint är vad det där." Prickigapaula.blogspot.com

"a¤kta och inka¤nnande barnperspektiv." BTJ

Hopp och förtvivlan när Hedda kanske ska bli granne med Sillen i tredje boken om Hugo "Sillen" Ström: en mysknasig bokserie full av vardagsspänning för alla små och deras stora! Perfekt högläsning!

Tänk om det kan bli så som Sillen hör de vuxna prata om: att Hedda flyttar in i Olssons hus! Då blir Sillen och Hedda grannar. Bara en kohage skiljer dem åt.

Sedan uppropet i förskoleklass är de kompisar. Det var dagen då Hedda tappade en tand i soppan och Sillen knockades av en fotboll på rasten. Sillen måste genast göra allt han kan för att få Hedda att tycka om att bo på landet. Han vill visa henne allt! Särskilt alla djur som finns, för Hedda gillar djur!

Men allt går på tok. Djuren är för många och de surrar, bits, bajsar och liksom är för mycket! Flugor och bin, kor och sniglar - och farfars prilliga get Maggan!

Anna Ehring skildrar livet som sexåring på sitt alldeles egna sätt; på pricken, fnissigt och alltid barnnära. Moa Graaf bildsätter Sillens värld på ett finurligt vis, ljuvligt och detaljrikt. Mer Sillen-läsning i "Sillen får ett syskon" och "Sillen börjar skolan".

Sagts om "Sillen får ett syskon" av Anna Ehring och Moa Graaf:

"Vårens bästa högläsningsbok för fem, sex, sjuåringar." Paula Högström SR P4 Stockholm

"Enkelheten och lugnet är så mysigt. Perfekt högläsningsbok!" barn&ungdomsboksblogg.blogspot.com

"Så otroligt fint är vad det där. Som tur är så är detta första delen i en ny serie. En serie som passar perfekt som högläsning för fem, sex och sjuåringen. En första högläsningsbok och eller för er som läser Lotta Olssons Konstiga djur och Emi Guners böcker om Nina." Prickigapaula.blogspot.com

"Anna Ehring har i hela sitt fo¤rfattarskap ett a¤kta och inka¤nnande barnperspektiv. Hon har ocksa° fo¤rma°ga att med sma° medel skapa spa¤nning i vardagen och va¤cka la¤sarens intresse med genomta¤nkta detaljer, na°got som bildkonstna¤ren Moa Graaf elegant fa°ngar upp och utvecklar i de svartvita illustrationerna." Helene Ehriander, BTJ-häfte 1, 2021
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Ehring