Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Vips
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2022-02-24
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Oskar Jonsson
Dimensioner
290 x 225 x 15 mm
Vikt
769 g
SAB
Hcf
ISBN
9789179772628

Stora boken om Vips

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-02-24
229
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Möt den näpna näbbmusen Vips, en glad och nyfiken filur som älskar sin skog och vill upptäcka naturen runtomkring. I denna samlingsvolym, som innehåller de fyra första bilderböckerna i serien, träffar Vips den lilla larven, hackspettsungen, uttern och den snabba ödlan. När de hamnar i knepiga lägen finns den lilla näbbmusen där för att hjälpa.

Oskar Jonsson blandar saga med fakta och har i sina ljuvliga akvarellbilder skapat en härlig värld som man får lust att upptäcka - och den finns ju därute! I naturen kryper, växer och låter det hela tiden. Så gör som Vips: sätt dig på en sten och se dig omkring så händer det kanske något spännande! Mellan varje berättelse hittar du fakta om de olika djuren och bilder på växter och djur som Vips passerar förbi.

Boken innehåller: "Vips vid bäcken", "Vips i trädet", "Vips på isen" och "Vips bakom stenarna".
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stora boken om Vips
 2. +
 3. Sagan om den lilla gråsparven

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sagan om den lilla gråsparven av Jonas Gardell (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Stora boken om Vips. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Feelgood-fakta
  Katta, 26 mars 2024

  Varm berättelse med inbakad fakta, det är inte alltid "fakta" är korrekt i sånahär böcker men här har författaren kombinerat fakta och fiktion på ett ypperlugt sätt. Vips är en riktigt skön näbbmus, illustrationerna är hur mysiga som helst. Böcketna innehåller relativt mycket text som är rik men inte för svår. De blir aldrig för läskiga. Man vill ändå ha alla vipsböckerna, lika bra med en samlingsvolym.

 2. Hela Vips-serien är fantastisk
  Tony, 27 juni 2022

  Fina illustrationer och övar man på att läsa VIPS böckerna riktigt, riktigt sakta, så finns det inte en unge under 6år som inte har somnat innan boken slut.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Oskar Jonsson