De mystiska sömntutorna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (59.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hotell Gyllene Knorren (del 21)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2022-09-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Johan Unenge
ISBN
9789179778699
De mystiska sömntutorna (ljudbok)

De mystiska sömntutorna Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-09-01

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Måns Gahrtons och Johan Unenges älskade böcker om familjen Rantanen på Hotell Gyllene (Kn)orren lockar hela familjen till skratt.

Det är som vanligt ont om gäster på hotellet och inte blir det bättre av att det lyxiga grannhotellet ständigt är fullbelagt tack vare sina framgångsrika temaveckor. Pappa Roger och mamma Ritva skulle ALDRIG vilja härma rivalernas lyckade koncept. Men var för sig inspireras de ändå lite till nya upplevelser på hotellet. Problemet är bara att de har hittat på helt motsatta upplevelser och när gästerna checkar in tror hälften att de är på vilohem och den andra halvan på kraftmätarprov. Hur ska familjen Rantanen nu kunna göra alla gäster nöjda?

Den mystiska sömntutorna är den tjugoförsta delen i serien. Läs också: Huset Silverknorres gåta, Rymdmonstren anfaller, Fångarna på slottet, Den försvunna julgrisen, Monstergrisens gåta, Djuren checkar in, Se upp för spionerna!, En bedragare på hotellet, Klantverkarna och konstkuppen, Världens grisigaste tjuv, Rivalen från Karelen, Dammråttornas tappra riddare, En förknorrad vinter, Korv med bröllop, Den oerhört hemliga dammsugaren, Sommarkaos på Guldkusten, Loke den lömskes skatt, Den mystiska gästen och Spöket i rum 13.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De mystiska sömntutorna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kul
    -, 24 mars 2023

    Väldigt rolig, hoppas det kommer ännu en bok om gyllene knorren.

  2. En typisk Gyllene Knorren bok
    -, 16 september 2022

    Precis som vanligt innehåller boken ett problem som ska lösas på hotellet och som vanligt blir det tok och missförstånd och dråpligheter på ett som vanligt roligt sätt. Läsvärd.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna