Hamsterkuppen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (11.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dillstaligan (del 6)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2023-03-27
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Gustaf Lord
ISBN
9789179791032

Hamsterkuppen E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-03-27

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Jonathan, Bollan och Zasha har en tjuvliga ihop, Dillstaligan! Dillstas bästa och enda liga! Tills det plötsligt en dag dyker upp en annan liga i stan, som slänger ut Dillstaligan ur deras eget högkvarter! Men det är inte det värsta, för kvar inne i högkvarteret blir Vickan, Bollans älskade hamster!

Zasha bryr sig inte så mycket om Vickan utan oroar sig mest för läsken som också blivit kvarlämnad. Jonathan förstår att något måste göras, det är dags att planera en kupp! För att ta sig in i högkvarteret och rädda Vickan behöver de bygga en stege på baksidan, och för att göra det behöver de "låna" plankor från en byggarbetsplats i närheten... Allt går enligt plan, ända tills någon får för sig att de lånade plankorna är en del i den inbrottsvåg som plågar staden. Men Dillstaligan är ju oskyldiga! Skummisarna som tagit över högkvarteret däremot, kan de ha något med inbrotten att göra?

Böckerna om Dillstaligan bjuder på fartfylld och spännande läsning för mellanstadieåldern, med mycket humor. "Hamsterkuppen" är den sjätte fristående boken i serien av författarduon Jens Lapidus och Hedda Lapidus. De generösa och finurliga illustrationerna är signerade Gustaf Lord.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna