Musse & Helium. Uppdrag på djupt vatten (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (13.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Musse & Helium (del 8)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2023-08-01
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179791100
Musse & Helium. Uppdrag på djupt vatten (e-bok)

Musse & Helium. Uppdrag på djupt vatten E-bok

E-bok (Pdf),  Svenska, 2023-08-01
40
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Camilla Brincks modiga möss på nya storslagna äventyr! Spåren efter Musse och Heliums föräldrar leder de båda mössen vidare till både nya världar och vänner. Men i vattenvärlden Splashomanien väntar en obehaglig överraskning. Plötsligt står Musse och Helium öga mot öga med en Duvjägare!

En bok för hela familjen! Vänder sig främst till barn mellan 6 och 10 år, men passar även utmärkt som högläsningsbok för barn från 4 år. Camilla Brinck har skapat en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer.

Böckerna om Musse och Helium har trollbundit barn och vuxna över hela landet. I den första serien fann mössen den försvunna Guldosten och räddade Djurriket. Men Musse och Heliums föräldrar är fortfarande försvunna, och spåren har lett dem och katten Sigge till människornas värld, där den andra serien tar sin början.

Det här är bok 3 i den andra serien om Musse och Helium. Läs också de första delarna; Den hemlighetsfulla världen och En oväntad vändning.

Böckerna i den första serien heter: Mysteriet med hålet i väggen, Jakten på guldosten, Äventyret i Lindrizia, I Duvjägarnas klor och Den sista kampen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Brinck