Slutspel (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (69.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
GAMERS (del 3)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Peter Öberg
Utgivningsdatum
2023-06-27
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Jonas Källberg
ISBN
9789179793340
Slutspel (ljudbok)

Slutspel Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-06-27
59
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Äntligen nästa del i "Gamers"-serien!

- Tv-serie?? Lionel kan inte tro sina öron. Men det är sant - hans familj ska bli Sveriges nästa kändisfamilj i Viaflix-satsningen "Silvers - Ett guldkantat liv". Alla är överlyckliga, utom han.

11-årige Lionel Silver höll precis på att få kontroll över sitt liv: han spelar äntligen i allsvenskan i Golden Goal, världens bästa tv-spel. Och hans tv-spelshatande föräldrar vet ingenting, precis som Lionel vill ha det. Men när huset fylls av tv-kameror och strålkastare har han ingenstans att gömma sin hemlighet. Och när han dessutom är på vippen att petas ur sitt Golden Goal-lag alldeles inför den stora finalen ställs allting på sin spets.

Ska han fortsätta att spela i smyg, eller ska han våga visa både tevepubliken och sina föräldrar vilken hängiven gamer han verkligen är?

"Gamers: Slutspel" är skriven av Andreas Palmaer och är en lättläst humorspäckad bok för 9-12. Det handlar inte bara om kärleken till fotboll och e-sport utan också om vänskap och hur det är att känna att man inte passar in i sin familj. Men mest handlar den förstås om spännande matcher, både på fotbollsplanen och i spelvärlden. Detta är något som Jonas Källberg tagit fasta på i sina färgstarka och gaminginspirerade illustrationer.

Läs också de två tidigare delarna i serien: "Gamers: Dubbelspel" och "Gamers: Tappa kontrollen".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Andreas Palmaer