Eldhjulet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Barnen på Hovenäset (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2023-09-03
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179793425
Eldhjulet (e-bok)

Eldhjulet E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-09-03

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det händer märkliga saker hos Heidi på Hovenäset. En snickare har rivit hennes ena sovrumsvägg och under golvet hittas en gammal barnsko och en leksak. Natt efter natt rasar ett förfärligt oväder, och samtidigt hör Heidi hur någon smyger omkring i rummet bredvid hennes när hon ska sova.

Det enda som känns riktigt roligt är att det kommit ett pariserhjul till Hovenäset över sommaren. Hjulet ägs av den snälle Bill som snabbt flyttar in i ett gästrum hos Heidi. Men det är någonting som inte stämmer. Pappas gravida flickvän blir bara tröttare och tröttare. Och Heidis förvirrade farmor verkar livrädd för pariserhjulet och vill ha bort både hjulet och Bill. Snart förstår Heidi att något mycket otäckt hänt i huset där hon bor. Något som är på väg att hända igen ...

"Eldhjulet" är den första boken i trilogin "Barnen på Hovenäset". Om kompisarna Heidi, Alva och Harry - och ett sommarlov med mörka hemligheter och grymma händelser i det förflutna.

Kristina Ohlsson är en av Sveriges främsta författare av spänningsromaner och barnböcker. Här är hon aktuell med en ny serie rysare för barn i mellanstadieåldern som utspelar sig i västkustidyllen Hovenäset, samma plats där några av hennes mest älskade vuxenromaner äger rum. Hon har sedan barnboksdebuten med "Glasbarnen" en central plats i barnens bokvärld. Med ett osvikligt barnperspektiv, en fingertoppskänsla för det otäcka och läskiga, skriver hon spännande och högklassiga bladvändare för bokslukarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristina Ohlsson