Fallet med den gråtande gasten (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (34.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Spökbyrån (del 5)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Ludvig Josephson
Utgivningsdatum
2023-10-03
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Moa Wallin
ISBN
9789179794248

Fallet med den gråtande gasten Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-10-03

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett gammalt, fint kryssningsfartyg har lagt till i Dimdalen. Elsa och Kalle på Spökbyrån blir genast nyfikna. Snart visar det sig att fartyget har fått problem. Någon ombord välter stolar och bord och äter upp en massa mat. Polisen har varit där, men kan inte hitta minsta spår efter den som förstör. Och vad är det för ett mystiskt ljussken som varje natt syns ute på däck? Passagerarna är otåliga och kaptenen ber Spökbyrån om hjälp. Fartyget måste snart kunna lämna Dimdalen! Ska Elsa och Kalle hinna lösa fallet innan det ger sig av?

Böckerna om "Spökbyrån" är rafflande och klurig läsning för lågstadieåldern av spänningsmästarinnan Kristina Ohlsson. Moa Wallin har gjort de generösa illustrationerna med sagolikt ljus. "Fallet med den gråtande gasten" är den femte fristående boken i serien. Läs också: "Fallet med den rysliga skuggan", "Fallet med det mystiska godismonstret", "Fallet med den farliga dimman" och "Fallet med den stora tågolyckan".

KRISTINA OHLSSON är en av Sveriges främsta spännings- och barnboksförfattare. Hennes böcker har blivit stora läsarsuccéer, inte minst hennes populära rysare för slukaråldern. Med titlar som "Glasbarnen", "Zombiefeber" och "Mysteriet på Ödeborgen" har hon en central plats i barnens bokvärld. Här är hon aktuell med en spännande serie för barn i lågstadieåldern - Spökbyrån!

MOA WALLIN har illustrerat böcker för både barn och vuxna. Hon har även gjort bilder till spel, läromedel och skivomslag. Hennes stämningsfulla illustrationer gör Spökbyrån och Dimdalen till en extra mysig plats att vara på.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristina Ohlsson