Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Serie
Barnkammarboken
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2024-03-19
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Linhult, Caroline (form)
ISBN
9789179795740
Barnkammarboken. Mina första år (inbunden)

Barnkammarboken. Mina första år

Inbunden,  Svenska, 2024-03-19
179
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Fylla-i-bok för nyfödda och deras vuxna.

En minnesbok som ger familjen möjlighet att längre fram i livet än en gång få uppleva allt som gjorts tillsammans. Barnen kommer att älska berättelserna om dem själva: Hur var det när jag föddes och hur såg det ut hemma hos oss? Vilka var mina första ord och älsklingsgosedjur? Vad hittade jag på för bus? Hur gick det till när jag började på förskolan och i skolan? Här kan man enkelt bevara livets små och stora händelser.

Boken har plats för text och bilder, men också möjlighet att spara minnessaker och kort i den praktiska fickan på pärmens insida.

Barnkammarbokens Mina första år handlar om barnet själv, och allt roligt som sagts och gjorts under de första levnadsåren. Och den är skriven av ingen mindre än föräldrarna själva! Boken är rikt illustrerad av fyra fantastiska bildkonstnärer; Stina Wirsén, Lisa Moroni, Matilda Ruta samt Ida Ahlgren.

Barnkammarböckerna är en serie antologier som rymmer det allra bästa som finns att läsa för små barn, från vaggan upp i förskoleåldern. I serien finns både stora och små böcker, fyllda av sånger, berättelser, dikter och sagor. Alla perfekta till dop och födelsedagar.
Visa hela texten

Fler böcker av Flera Författare