I Lilleputtarnas land (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (8.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Yumi & Tomu (del 3)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2024-05-06
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Gustaf Lord
ISBN
9789179796150

I Lilleputtarnas land E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2024-05-06
29
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Förminskningskatastrof för Yumi & Tomu! Någon har i smyg bytt ut det helt vanliga förstoringsglaset mot Yumis specialuppfunna förminskningsglas och nu har Yumi & Tomu blivit pyttesmå! Kan det vara Spelmästaren som ligger bakom?

Hur ska de två vännerna kunna ta sig genom Pandaihuset och upp på bordet för att hitta det riktiga förstoringsglaset och vända förvandlingen? Utmaningen visar sig bli svårare än de trott och snart är de mitt uppe i ett äventyr med vildsinta silverfiskar, åkturer i avloppsbrunnar och megastora geléhallon.

Här behövs det hjälp från läsarna om Yumi & Tomu någonsin ska kunna bli normalstora igen!

Yumi & Tomu är youtubers från Uppsala som blivit omåttligt populära. Genom att göra roliga och kärleksfulla videor vill de skapa underhållning för barn, med snällare tilltal än mycket annat som finns på Youtube. Och med många hundratusentals följare är det lätt att konstatera att de lyckats.

Boken är rikt och klurigt illustrerad av Gustaf Lord, på ett sätt som gör att läsaren måste vara extra engagerad i berättelsen.

I "Lilleputtarnas land" är den tredje boken om Yumi & Tomu. Läs också I Spelmästarens händer och Resan till Interversum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna