24 katastrofer på Hotell Gyllene knorren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (79.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hotell Gyllene Knorren (del 21)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2023-12-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Johan Unenge
ISBN
9789179797195
24 katastrofer på Hotell Gyllene knorren (ljudbok)

24 katastrofer på Hotell Gyllene knorren Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-12-01

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En färgsprakande adventsbok i 24 kapitel. Måns Gahrtons och Johan Unenges hotellägarfamilj är tillbaka med 24 katastrofer - lika många som rummen på världens galnaste hotell: Gyllene Knorren. Men här handlar det inte om adventsluckor utan om luckor i hotellets historia som familjen Rantanen helst INTE vill öppna och minnas, bara glömma. Nu är dock boken här! Så varsågoda och lyft på familjens mest pinsamma och katastrofala minnesluckor i hela Gyllene Knorrens historia!

Den första boken om Hotell Gyllene Knorren gavs ut 2008, och mycket spännande har hänt sedan dess, det har blivit både en julkalender (2010) och en långfilm (2011).

Läs också: De mystiska sömntutorna, Huset Silverknorres gåta, Rymdmonstren anfaller, Fångarna på slottet, Den försvunna julgrisen, Monstergrisens gåta, Djuren checkar in, Se upp för spionerna!, En bedragare på hotellet, Klantverkarna och konstkuppen, Världens grisigaste tjuv, Rivalen från Karelen, Dammråttornas tappra riddare, En förknorrad vinter, Korv med bröllop, Den oerhört hemliga dammsugaren, Sommarkaos på Guldkusten, Loke den lömskes skatt, Den mystiska gästen och Spöket i rum 13.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna