Musse & Helium. Den låsta portalen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Musse & Helium (del 9)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2024-06-27
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Persson, Richard (form)
SAB
Hcf
ISBN
9789179797409

Musse & Helium. Den låsta portalen

Inbunden,  Svenska, 2024-06-27
169
  • Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 26
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Camilla Brincks böcker om mössen Musse och Helium tar med läsaren till en myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer.

Musse och Helium står nu inför ett mycket viktigt uppdrag, att hitta Den gråtande flickan och hennes magiska flakong. Dessutom är Musse och Heliums föräldrar fortfarande försvunna. Men spåren efter flickan och föräldrarna verkar leda åt varsitt håll. Hur ska de modiga mössen kunna välja vilken väg de ska fortsätta?

En bok för hela familjen! Vänder sig främst till barn mellan 6 och 10 år, men passar även utmärkt som högläsningsbok för barn från 4 år.

Böckerna om Musse och Helium har trollbundit barn och vuxna över hela landet. I den första serien fann mössen den försvunna Guldosten och räddade Djurriket. Men Musse och Heliums föräldrar är fortfarande försvunna, och spåren har lett dem och katten Sigge till människornas värld, där den andra serien tar sin början.

Det här är bok 4 i den andra serien om Musse och Helium. Läs också de första delarna; Den hemlighetsfulla världen, En oväntad vändning och Uppdrag på djupt vatten.

Böckerna i den första serien heter: Mysteriet med hålet i väggen, Jakten på guldosten, Äventyret i Lindrizia, I Duvjägarnas klor och Den sista kampen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Musse & Helium. Den låsta portalen
  2. +
  3. Pysselbok med Musse och Helium. Magiska djur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pysselbok med Musse och Helium. Magiska djur av Camilla Brinck (häftad).

Köp båda 2 för 247 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Brinck