Matematik på 30 sekunder : de 50 mest betydelsefulla teorierna inom matematiken var och en förklarad på en halv minut (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2020-09-15
Förlag
Tukan förlag
Översättare
Gunnar Hasseläng
Medarbetare
Pommersheim, Jamie (förf.)
Dimensioner
195 x 150 x 13 mm
Vikt
316 g
SAB
Ta
ISBN
9789179852672
Matematik på 30 sekunder : de 50 mest betydelsefulla teorierna inom matematiken var och en förklarad på en halv minut (häftad)

Matematik på 30 sekunder : de 50 mest betydelsefulla teorierna inom matematiken var och en förklarad på en halv minut

(2 röster)
Häftad Svenska, 2020-09-15
111
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Fermats stora sats, pi, fibonaccital och Pascals triangel? Visst vet du vad det är? Jag menar, du har säkert hört talas om dem. Men kan du trollbinda dina middagsgäster med berättelsen om hur Fermats stora sats till slut bevisades? Och kan du sprida dina kunskaper om pi till desserten?

Matematik på 30 sekunder hjälper dig att få koll på talen genom att korta ner de komplexa matematiska teorierna till två sidor: 300 ord och en bild. Vill du förstå den avgörande skillnaden mellan potenstal och logaritmer eller varför det finns olika nivåer av oändlighet så är det här rätt bok - den tänder även en gnista hos alla som inte precis brann för matten i skolan.
Spännande beskrivningar av historiens främsta matematiska genier illustreras av fina bilder i denna fascinerande bok. Läs i din egen takt och upptäck att matematiken faktiskt kan vara helt magisk och inte alls seg och trist.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Matematik på 30 sekunder : de 50 mest betydelsefulla teorierna inom matematiken var och en förklarad på en halv minut
  2. +
  3. Fatta matte : gör matematik enkelt med kraftfull minnesträning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fatta matte : gör matematik enkelt med kraftful... av Mattias Ribbing, Per Sundin (pocket).

Köp båda 2 för 186 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »