Soul work : guide till att ta tillbaka din power, stärka kärleken till dig själv och manifestera dina drömmar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2020-12-15
Förlag
Tukan förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Wiberg, Sofie (foto)
Dimensioner
217 x 160 x 22 mm
Vikt
540 g
SAB
Do
ISBN
9789179853990

Soul work : guide till att ta tillbaka din power, stärka kärleken till dig själv och manifestera dina drömmar

(42 röster)  |   Läs 11 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-12-15
189
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
I boken Soul Work delar Josefin Dahlberg med sig av sin personliga resa till ett bättre mående. Efter tre år på drömjobbet som chefredaktör för en modesajt sa hon upp sig och började om. Hon utbildade sig till yogalärare i Indien, fokuserade helt på sig själv och bloggade om hur hon helt hängav sig åt sin spirituella resa.

Med Soul Work ger hon läsaren nycklarna till att börja lyssna inåt och komma sig själv närmare. Boken innehåller en mängd olika handfasta tips på yoga, meditation och ritualer, alla verktyg för att kunna landa inåt och lära känna sig själv på djupet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Soul work : guide till att ta tillbaka din power, stärka kärleken till dig själv och manifestera dina drömmar
 2. +
 3. Soul Planner

De som köpt den här boken har ofta också köpt Soul Planner av Josefin Dahlberg (inbunden).

Köp båda 2 för 366 kr

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Soul work : guide till att ta tillbaka din power, stärka kärleken till dig själv och manifestera dina drömmar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Toppen!
  grimani228, 23 april 2021

  Den här boken är verkligen toppen! Oerhört bra skriven, men på ett enkelt sätt. Bra och relevanta frågeställningar med dito övningar. Den här boken skulle jag rekommendera till alla! Det här är en sådan bok som man aldrig vill sluta läsa. Jag håller dock med tidigare recensenter om att det är lite jobbigt med svengelskan samt med stavfelen i boken. Det går dock att stå ut med allt detta då själva innehållet är så otroligt bra!

 2. Är det någon som korrekturläst?
  Jenny, 3 februari 2021

  Jag har följt Josefin ett bra tag i sociala medier och blev väldigt nyfiken på hennes bok. Jag har försökt att förbise trötta uttryck och haltande grammatik men svengelskan och påhittade ord blir bara för mycket.
  Det kanske funkar för yngre tjejer och killar men för mig (40+) funkade det mindre bra, trots flera försök. Ett stort plus för den grafiska formgivningen.

 3. Good work! Rekommenderas
  Nyota Marinella Bayengeme, 30 januari 2021

  Jag tycker boken är lätt läst, gillar att det handlar om hur vi människor känner oss, samt att det kan påverka oss till nått bättre. Nu och för all framtid

 4. Fantastisk
  Emelie Eriksson, 21 januari 2021

  Den här boken är otrolig. Rekommenderar den till alla som behöver hjälp att ändra sitt tankesätt och bli mer närvarande i sitt eget liv.

 5. Fantastisk
  Renee, 19 januari 2021

  Mycket inspirerande bok, jag är väldigt tacksam jag jag hittade den! Kommer absolut att rekommendera den till familj och vänner!

 6. Spännande resa
  karin , 13 januari 2021

  Har precis börjat läsa boken och är redo för en spännande resa att utveckla mig själv. Följer Josefine på Instagram och gillar det hon visar där så jag hoppas boken är lika bra som hennes instagram.
  Tyvärr har jag märkt en del stavfel i boken, det tycker jag är lite tråkigt att man inte har korrekturläst boken ordentligt innan man skickar den på tryck.

 7. Rekommenderas varmt
  Zofia D, 12 januari 2021

  Josefin har i denna bok lyckats göra en svenskspråkig, praktiskt användbar samling av bla esoterisk litteratur och content (som jag personligen redan läst och tagit till mig på engelska). Hon gör det lättillgängligt och roligt och väver in personliga erfarenheter på ett sätt som är inspirerande utan att bli pretentiöst. Tack Josefin!

 8. Bästa boken
  Charlotte Lundquist, 11 januari 2021

  Bästa boken jag läst! Bra övningar och lättläst! Rekommenderar alla att läsa denna bok! Läste ut den på 2 dagar och läser nu ett stycke om dagen!

 9. Fantastisk bok
  Linda Tollin, 6 januari 2021

  En fantastisk bok som alla borde läsa. Innehållet har gjort ett stort underverk på mitt mående och jag älskar att jag klickade hem denna. Gör det du också!

 10. Alldeles alldeles underbar!
  Cecilia, 6 januari 2021

  Jag är otroligt imponerad av bokens innehåll och Josefins texter och övningar. En bok för alla som vill hitta hem till sitt inre, sin egen kärlek och sitt ljus.

 11. Sååååå nöjd

  Efter första sidan var jag fast, jag fick en wow känsla inombords! Otroligt bra skriven, strukturerad, de mest kloka orden jag läst.
  En bok jag tycker alla behöver läsa för att lära känna sig själv och sin själ.

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av Josefin Dahlberg