Keto : den kompletta boken om ketogen kost (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (133.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Martina Johansson
Utgivningsdatum
2021-03-01
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789179854911
Keto : den kompletta boken om ketogen kost (ljudbok)

Keto : den kompletta boken om ketogen kost Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-03-01

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den kompletta ketobibeln - illustrerad matfakta samt kokbok.

Att följa en ketogen kost ger dig möjlighet att vara ditt friskaste jag. Kroppen använder fett som sin primära energikälla och du slipper hunger, sockersug och ett svajigt blodsocker. Keto på rätt sätt med bra råvaror är antiinflammatorisk och hjälper till att skapa en optimal hormonell miljö i kroppen. Men hur man lyckas med keto kan vara svårt att förstå och många missar de avgörande komponenterna.

I Keto - den kompletta boken om ketogen kost förklarar Martina Johansson på ett tydligt och lättförståeligt sätt vad du ska äta och hur du lyssnar på din kropp. Med hjälp av fallstudier beskrivs hur olika kroppar kan reagera och hur svårigheter övervinns.

I boken får du information om hur du får i dig rätt mängd fett, rätt proteiner och alla andra näringsämnen du behöver. Lär dig hur du skruvar på fettförhållandena i stället för att räkna kalorier och hur du ska tänka gällande grönsaker, fett och olika slags protein. Med hjälp av en ketogen kost kan du prestera bättre, gå ner i vikt och helt enkelt må bättre!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Keto : den kompletta boken om ketogen kost. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Uppvaknande
    Maud Beskow, 13 februari 2024

    Mycket bra! Idag vågar jag äta keto diet och fått en bra förståelse för fetter.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Martina Johansson