Soul Work - affirmationskort (bok + kort) (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2021-09-10
Förlag
Tukan Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
162 x 122 x 33 mm
Vikt
344 g
ISBN
9789179856700

Soul Work - affirmationskort (bok + kort)

(11 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-09-10

Slutsåld

Soul Work affirmationskort är perfekta att använda för att få påminnelser om vad du behöver i ditt liv just nu och vad som är viktigt.

Soul Work affirmationskort innehåller 50 unika kort, en liten bok med text om varje kort samt en snygg ask. Det är en fristående uppföljare och komplement till storsäljaren Soul Work.

I succéboken Soul Work gav Josefin Dahlberg läsaren nycklarna till att börja lyssna inåt och komma sig själv närmare. Den boken innehåller en mängd olika handfasta tips på yoga, meditation och ritualer, alla verktyg för att kunna landa inåt och lära känna sig själv på djupet.

Josefin Dahlberg driver bloggen josefindahlberg.se och har podcasten Monday Mantra. Josefin är utbildad yogalärare, driver en spirituell webbshop och håller i populära workshops.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Soul Work - affirmationskort (bok + kort). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kort och guidebok
  Annelie Alfredsson, 4 april 2024

  Jag är mycket nöjd med mitt köp.
  Korten man tar ex. för en dag, stärker mig!
  Extra plus är guideboken man får med, där jag kan läsa om kortets betydelse gör det ännu mer tydligt hur jag ev.ska tänka, eller vad jag behöver jobba på att förändra för att må bättre. Toppen!

 2. Helt okej!
  Annika, 21 maj 2023

  Trevliga kort, men det blandas lite väl mycket svenska och engelska. Låter nästan lite fånigt ibland. Men budskapen på korten är annars fina!

 3. Superfina!
  Lisa Weseth, 21 oktober 2021

  Dessa kort är så fina och med bra och genomtänkt innehåll. Jag gillar extra mycket att den tillhörande boken förklarar respektive budskap lite mer ingående. Korten känns exklusiva och välgjorda och asken får gärna ligga framme på bordet då den är så fin!

 4. Perfekt till morgonstunden
  ebba, 1 oktober 2021

  En vacker och lättillgänglig kortlek. Enkel men kraftfull i sin enkelhet. Ett perfekt komplement till Josefins bok Soul Work. Rekommenderar den starkt!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Josefin Dahlberg