Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende (inbunden) Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
197
Utgivningsdatum
2021-09-01
Förlag
Tukan Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
235 x 158 x 21 mm
Vikt
590 g
SAB
Qci,Qaeca
ISBN
9789179857745
Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende (inbunden)

Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-09-01
89 189 Du sparar 100 kr!
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ekonomiskt oberoende! Vem skulle inte vilja vara det? Att ha tillräckligt med pengar för att tacka nej till ett ointressant arbete, att kunna resa när och vart man vill och att bara köpa det man vill ha. Rakt av. Men hur blir man det? Genom spel på lotto, ett arv, jackpot på bostadsmarknaden eller ett extremt välbetalt jobb?

Dessvärre är sådana lyckträffar få förunnade. Men det finns andra vägar att gå och den bästa är: smarta placeringar på aktie-marknaden! Oavsett hur stort kapital du börjar med. I Aktier - 3 steg till ekonomiskt oberoende får du veta hur du med hjälp av börsen skapar en portfölj som kan bli din egen privata sedelpress. Du lär dig hur proffsen jobbar, vilka strategier som funkar bäst och hur du undviker dyrköpta misstag. Du får också veta hur du söker efter kursvinnare med placeringsstrategin The Magic Formula, en metod som visat sig vara framgångsrik för att hitta kvalitetsbolag med låg värdering.

I denna uppdaterade utgåva finns också ett nytt kapitel om hur du ska agera när börsen rasar. Boken innehåller sex olika strategier för att bli en vinnare när det stormar som värst på marknaden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende
 2. +
 3. Jakten på miljonerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jakten på miljonerna av 100miljonersmannen (inbunden).

Köp båda 2 för 148 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok för ekonomiskt oberoende
  Snart rik?, 5 april 2023

  Ger en del ny värdefull information för den som helt saknar kunskap om aktier men man blir inget aktiegeni bara genom att läsa denna bok. Boken ger dock en del förslag på långsiktiga strategier som kan ge ett bättre utfall än att bara handla aktier utan en tydlig och genomtänkt plan.

  Boken tillför en del information om hur börsen och aktiemarknaden fungerar för den som inte är så insatt i detta. Rekommenderas för de som har relativt dåliga kunskaper om aktiemarknaden och om hur föret... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ola Lauritzson