Havets jätte (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (249.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Seawalkers (del 4)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Magnus Schmitz
Utgivningsdatum
2022-10-24
Förlag
Tukan Förlag
Översättare
Anna Hörmander Plewka
Illustratör/Fotograf
Claudia Carls
ISBN
9789179858858

Havets jätte Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-10-24

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Blue Reef High har blivit som ett andra hem för tigerhajen Tiago. Tillsammans med sina klasskamrater Shari och Finny jobbar han för att vännen, valskiftaren Wave, ska bli antagen som ny student på skolan. Men en val kanske är för stor för skolan ...?

När Wave oavsiktligt begår ett misstag i den mänskliga världen och får problem med lagen, är det upp till Tiago och hans vänner att hjälpa honom ur knipa till varje pris. Men för att lyckas måste de ta hjälp av den skrupelfria advokaten Lydia Lennox, Tiagos största fiende. Och pythonväxlaren är inte sen med att utnyttja sin nyvunna position till att ta kontroll över Blue Reef High en gång för alla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Havets jätte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läsvärt avslutande havsäventyr i serien!
    -, 10 januari 2023

    Boken är bra liksom de övriga, inte den bästa i serien men bra, jag tror att man som vuxen hade väntat sig mer utav ett "klimax" i den avslutande boken, men intrigen är helt okej.
    Barnen uppskattar boken mycket och tyckte den var spännande, hela serien med seawalkers är bra, men woodwalkers serien är bättre.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katja Brandis