Sångfåglar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-24
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Nika Abiri
ISBN
9789179858919

Sångfåglar E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-01-24

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nominerad till Årets bok 2022

Sångfåglar
är berättelsen om Nisha. Hon är en kvinna från Sri Lanka som emigrerade till Cypern för att ge sitt barn en framtid. En kväll lämnar hon hushållet där hon arbetar, och hörs inte av igen.

Polisen skriver av ärendet som ännu ett fall då en utländsk hushållsarbetare rymmer. Men oron och frågorna växer i Nishas arbetsgivare Petra, och i tjuvskytten Yiannis som drömmer om ett nytt liv tillsammans med Nisha. Vad har egentligen hänt? Varför försvann Nisha? Petra inser att det är upp till henne att utreda försvinnandet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sångfåglar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 3 juli 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Boken Sångfåglar av den engelsk/cypriotiske författaren Christy Lefteri var en mycket bra bok. Det är den första boken som jag har läst av henne. Hon har skrivit tre böcker varav två finns översatta till svenska. Jag kommer definitivt att läsa fler böcker av henne, för jag tyckte mycket om den här. Boken var väldigt intressant, gripande och berörande. Och även välskriven och lättläst. Rekommenderar boken varmt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Christy Lefteri