Sångfåglar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (291.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hanna Fred Ekman
Utgivningsdatum
2022-01-24
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Nika Abiri
ISBN
9789179858926
Sångfåglar (ljudbok)

Sångfåglar Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-01-24

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sångfåglar är berättelsen om Nisha. Hon är en kvinna från Sri Lanka som emigrerade till Cypern för att ge sitt barn en framtid. En kväll lämnar hon hushållet där hon arbetar, och hörs inte av igen.

Polisen skriver av ärendet som ännu ett fall då en utländsk hushållsarbetare rymmer. Men oron och frågorna växer i Nishas arbetsgivare Petra, och i tjuvskytten Yiannis som drömmer om ett nytt liv tillsammans med Nisha. Vad har egentligen hänt? Varför försvann Nisha? Petra inser att det är upp till henne att utreda försvinnandet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sångfåglar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 3 av 5
  Bokdjungeln , 4 augusti 2022

  Jag måste tyvärr säga att jag började gilla boken mer efter att ha lyssnat på efterordet än jag gjorde under själva tiden som jag lyssnade på berättelsen. Just ämnet migranters arbetsvillkor är i sig väldigt intressant och jag uppskattar att det tas upp. Dessvärre tycker jag att det i denna bok inte fick mig att brinna så mycket för det som jag vet att det hade kunnat göra. Handlingen flöt på så enormt långsamt, det hände inget förutom att läsaren får lära känna hushållerskan Nishas liv utifr... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 3 juli 2022

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Boken Sångfåglar av den engelsk/cypriotiske författaren Christy Lefteri var en mycket bra bok. Det är den första boken som jag har läst av henne. Hon har skrivit tre böcker varav två finns översatta till svenska. Jag kommer definitivt att läsa fler böcker av henne, för jag tyckte mycket om den här. Boken var väldigt intressant, gripande och berörande. Och även välskriven och lättläst. Rekommenderar boken varmt.

 3. Läs!
  -, 5 februari 2022

  Fantastisk, jag känner mig dränerad, ledsen och fylld av ilska över sakernas tillstånd.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Christy Lefteri