Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2021-12-28
Förlag
Tukan Förlag
Medarbetare
Hörndahl, Ewa-Marie (form)
Illustratör/Fotograf
Carina Pascotti
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
V
ISBN
9789179859879
Lymfan, levern & livet (häftad)

Lymfan, levern & livet

(62 röster)  |  Läs 10 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-12-28
149
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I kroppen hänger allt ihop. Tarmen, lymfsystemet, levern, fascian allt påverkar varandra och trötthet, värk och smärta är tydliga signaler från kroppen om att något är fel. Men vad kan vara orsaken till dessa signaler? Och hur ger man kroppen det den behöver för att må bra?

I Lymfan, levern & livet ger Anna Hallén Buitenhuis och Lise Benberg en bred och lättillgänglig kunskapsbas om kroppens olika system. Med hälsotips, lathundar och ett helhetsperspektiv på hälsa hjälper de dig att hitta din unika lösning för att må ditt allra bästa.

I boken finns ett nyskrivet avsnitt om fascia, liksom en inspirerande introduktion till lymfatisk yoga med QR-koder som länkar till videor med olika yogapositioner. Boken avslutas med en länk till ett komplett yogapass på 75 minuter som gör underverk för kroppens återhämtning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lymfan, levern & livet
 2. +
 3. Hormonstark : ta kontroll över dina hormoner och bli ditt bästa jag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hormonstark : ta kontroll över dina hormoner oc... av Martina Johansson (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Lymfan, levern & livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Äntligen, kunskap som fungerar.
  EVB, 6 oktober 2023

  Informativ, välbalanserad information om vad som fungerar för att läka kroppen inifrån. Färsk ny information, mycket praktisk och lätt att använda kunskapen.

 2. Värd att läsa för god insikt
  Björne, 14 augusti 2023

  Helt enastående litteratur för kunskap och förståelse om kroppsorgan, för att förmå sig att vårda sin kropp med god hälsa och livskvalitet.

 3. Många aha-upplevelser
  Cornelia Schmidt, 1 maj 2023

  Mycket som faller på plats när man läser boken och många aha-upplevelser. Flera människor borde ta till sig informationen i boken och första de olika kopplingarna.

 4. sammanhanget!
  Paula Blomberg, 30 april 2023

  Tydligt förklarat och jag gillar att det genomgående framgår att kropp och psyke hänger ihop och påverkar varandra. Jättebra textmässigt, men verkligt fula illustrationer.

 5. Oumbärlig!
  Cat46, 15 februari 2023

  Den här boken är bara så viktig och så bra skriven att det går att förstå allting och på så sätt är den naturligtvis lätt att efterfölja! Kan utan vidare läsas flera ggr och den är verkligen mycket innehållsrik!

 6. Lymfan Levern och Livet
  Christine Tipersson, 2 juni 2022

  Jag har inte kommit mer än några sidor in i boken men från sida ett är den redan väldigt värdefull och lättläst!

  Jag vill bara få tid att läsa mer snart! 😍

 7. Boken som har allt!
  Mari Viktoria Lillsund (Hofors), 26 april 2022

  Denna boken upplyser om det som är viktigt med lymfan, levern och livet. Och den är skriven så vem som helst kan förstå den på ett glatt sätt. Jag visste att levern var viktig men allt den gör i kroppen, åt kroppen var en nyhet för mig. Jag gillar den skarpt! 5 stjärnor.

 8. Rekommenderas
  Maria Degerman, 3 februari 2022

  Bra och lättläst med tydliga förklaringar på hur kroppen funkar. En röd tråd att följa i hennes andra böcker och utan att "krångla till det".

 9. Toppen

  Fantastisk bok! Intressant och författaren skriver på ett bra och målande sätt om det som ibland kan vara lite tungt läsa! En bok som jag kommer att gå tillbaka flera gånger till.

 10. Toppenbra!
  Linda Andersson, 11 januari 2022

  En fantastisk bok som beskriver kroppen på ett lättförståelig sätt och som gör att du kan relatera till din hälsa, och få kunskap till "självhjälp".

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av författarna