Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2021-12-28
Förlag
Tukan Förlag
Medarbetare
Hörndahl, Ewa-Marie (form)
Illustratör/Fotograf
Carina Pascotti
Dimensioner
215 x 170 x 15 mm
Vikt
422 g
SAB
V
ISBN
9789179859879
Lymfan, levern & livet (häftad)

Lymfan, levern & livet

(36 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2021-12-28
135
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I kroppen hänger allt ihop. Tarmen, lymfsystemet, levern, fascian allt påverkar varandra och trötthet, värk och smärta är tydliga signaler från kroppen om att något är fel. Men vad kan vara orsaken till dessa signaler? Och hur ger man kroppen det den behöver för att må bra?

I Lymfan, levern & livet ger Anna Hallén Buitenhuis och Lise Benberg en bred och lättillgänglig kunskapsbas om kroppens olika system. Med hälsotips, lathundar och ett helhetsperspektiv på hälsa hjälper de dig att hitta din unika lösning för att må ditt allra bästa.

I boken finns ett nyskrivet avsnitt om fascia, liksom en inspirerande introduktion till lymfatisk yoga med QR-koder som länkar till videor med olika yogapositioner. Boken avslutas med en länk till ett komplett yogapass på 75 minuter som gör underverk för kroppens återhämtning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lymfan, levern & livet
 2. +
 3. Mina 100 bästa tips för ett hälsosamt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mina 100 bästa tips för ett hälsosamt liv av Anna Hallén Buitenhuis (inbunden).

Köp båda 2 för 347 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Lymfan, levern & livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lymfan Levern och Livet
  Christine Tipersson, 2 juni 2022

  Jag har inte kommit mer än några sidor in i boken men från sida ett är den redan väldigt värdefull och lättläst!

  Jag vill bara få tid att läsa mer snart! 😍

 2. Boken som har allt!
  Mari Viktoria Lillsund (Hofors), 26 april 2022

  Denna boken upplyser om det som är viktigt med lymfan, levern och livet. Och den är skriven så vem som helst kan förstå den på ett glatt sätt. Jag visste att levern var viktig men allt den gör i kroppen, åt kroppen var en nyhet för mig. Jag gillar den skarpt! 5 stjärnor.

 3. Rekommenderas
  Maria Degerman, 3 februari 2022

  Bra och lättläst med tydliga förklaringar på hur kroppen funkar. En röd tråd att följa i hennes andra böcker och utan att "krångla till det".

 4. Toppen

  Fantastisk bok! Intressant och författaren skriver på ett bra och målande sätt om det som ibland kan vara lite tungt läsa! En bok som jag kommer att gå tillbaka flera gånger till.

 5. Toppenbra!
  Linda Andersson, 11 januari 2022

  En fantastisk bok som beskriver kroppen på ett lättförståelig sätt och som gör att du kan relatera till din hälsa, och få kunskap till "självhjälp".

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna