Alex och den magiska matchen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (9.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Alex-serien (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
John Kinell
Utgivningsdatum
2021-03-10
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
ISBN
9789179873356

Alex och den magiska matchen Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-03-10
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Alex spelar fotboll i BK Flagg och han är bra. Det beror på den magiska tröjan, som han fått av farmor. En dag ringer Malmö FF:s tränare för U15. De vill att Alex kommer och provspelar för dem. Men dagarna innan matchen försvinner tröjan! Hur ska det nu gå i matchen? Och var är hans tröja?

Alex drömde om att få spela viktiga matcher med sitt lag. Men han var inte bra nog, och blev aldrig uttagen. Då tog hans farmor fram en gammal fotbollströja, som enligt henne skulle vara magisk. Alex trodde inte på henne, men när han som avbytare fick hoppa in i en viktig match tog han ändå på sig tröjan. Och plötsligt spelade han bättre än någonsin. Hade farmor rätt - var tröjan magisk?

Detta är uppföljaren till boken Alex och den magiska fotbollströjan. Det är massor av fotboll, matcher, vänskap och familjeliv. Och så kanske lite magi ...

Böckerna om Alex är skrivna av Martin Palmqvist, författare och mattelärare. Han skriver också böcker för vuxna, och då ihop med sin partner Johanna. De har gett ut flera deckare tillsammans.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Palmqvist