Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
60
Utgivningsdatum
2022-01-10
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
Dimensioner
182 x 129 x 8 mm
Vikt
124 g
SAB
uHc
ISBN
9789179875985

Det som väntar i brunnen

Kartonnage,  Svenska, 2022-01-10
201
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  149
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  99
Visa alla 2 format & utgåvor
Att Milton är annorlunda är inget Sibel och Olle har tänkt på tidigare. De har ju varit kompisar sedan de var små. Men när Milton visar sina vänner en gammal brunn som han har hittat i skogen förändras allt. Han säger att det är en önskebrunn. Ur djupet har han hört en hes röst viska att brunnen kan uppfylla önskningar. Man måste bara ... offra något.

Var försiktig med vad du önskar dig!

Kerstin Lundberg Hahns sjätte skräckberättelse är en historia om vänskap, svek och en brunn som kräver offer.

Hennes lättlästa skräckböcker kryper in under skinnet. Hon har tidigare skrämt läsarna med levande fettklumpar i avloppet, uråldriga hämndlystna varelser under golvplankorna, myllrande råttor, en soldat som går igen och en rabiessmittad hund. Nu kan alla som gillar att bli skrämda se fram emot en ny ryslig läsupplevelse.

Kerstin Lundberg Hahn är född 1962, uppvuxen i Västerbotten och sedan mitten av 80-talet bosatt i Göteborg. Kerstin är lärare i grunden och debuterade år 2000. Idag delar hon sin tid mellan att skriva böcker och göra författarbesök på skolor och bibliotek. 2019 belönades hon med Astrid Lindgren-priset. På Nypon förlag har hon förutom sina lättlästa skräckberättelser bland annat kommit med serierna om Fröken Spöke, Typiskt Tobias och Nora.

Sagt om Råttorna:

Historien är lätt att hänga med i, men saknar inte dramatik och spänning för det. Den är kuslig, dels beroende på det faktum att Liam är en pojke som far illa, dels för att barnflickans/häxans straff är tämligen makabert. Råttorna är som en gammaldags, grym saga där ondskan straffas av försynen, snarare än av den som utsatts. En läsvärd rysare för något äldre, läsovana barn.

Nils Ahnland, Btj

Sagt om Rabieshuden:

Rabieshunden är en spännande och lite otäck historia. När man tror att den är slut, väntar ytterligare ett kapitel där dramatiken skruvas åt. Historien är kort och ganska enkel, men trots det kärnfull och effektiv.

Nils Ahnland, BTJ,
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det som väntar i brunnen
 2. +
 3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 360 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kerstin Lundberg Hahn