Jag hjälper dig! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Pims stall (del 5)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2022-01-17
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
ISBN
9789179876395

Jag hjälper dig! E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-01-17
139
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är sommarlov. Neda och Pim ska rida till stranden och simma med hästarna Lo och Kaj. Neda har aldrig badat med en häst förut och tycker att det känns lite otäckt, men Pim peppar och hjälper henne som alltid. Så får berättelsen plötsligt en dramatisk vändning. På ett ögonblick har allt vänts upp och ner och Neda blir den som verkligen behöver hjälpa. Ännu en gång får läsaren följa Nedas och Pims mod och fina samspel.

Jag hjälper dig är den femte delen i serien "Pims stall". Neda och Pim är bästa vänner, och tillsammans är de modiga och driftiga. Tidigare titlar i serien är Modig med dig, Vi klarar allt!, Följ mig! och Vänner i stallet.

Malin Eriksson är en flitig och älskad barnboksförfattare. Hon brinner för lättläst och för att skildra livet i stallet: både samspelet med hästarna och relationerna mellan människorna. Tillsammans med Katja Timgren och Anna Nygren driver hon skrivarkollektivet och bloggen Bara hästböcker.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Malin Eriksson Sjögärd