Dani dömer rött (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dani dömer (del 3)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2022-01-20
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
ISBN
9789179876470

Dani dömer rött E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-01-20
149
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Dani tycker att det är roligt att vara domare. Till sommaren ska hon få döma i Gothia cup. Så nu måste hon träna mycket.

När en stor dansk klubb kommer till Göteborg får Dani chansen att döma deras träningsmatcher. Men Danis eget lag har ju match samma helg! Om hon inte ställer upp för laget nu så stryker tränaren henne från matchtruppen.

Nu måste hon välja mellan de två saker hon älskar mest. Ska hon spela eller ska hon döma fotboll?

Dani dömer rött kort är tredje boken i serien om Dani. Den vänder sig till läsare som älskar fotboll men som tror att de inte gillar att läsa. Dani dömer handlar om fotboll, om att kämpa och om att gå sin egen väg.

Sagt om Dani dömer:

Det är en mycket bra, annorlunda och kul vinkel på ämnet fotboll som Jesper Tillberg valt i denna lättlästa bok. Historien är trovärdig med såväl fotbollsspänning som lite vardag. Huvudpersonerna är så väl tecknade som formatet tillåter, (Göteborgs)miljöerna är mest antydda. Språket är enkelt, talspråkligt och anpassat med korta meningar. En ordlista över fotbollstermer samt tre frågor till författaren avslutar. Inte minst det fräscha ämnesvalet gör historien spännande och läsvärd. Dani dömer har själ och hjärta, och är en lättläst bok för fotbollsintresserade unga som verkligen "väcker lust att läsa". Staffan Wennerlund, BTJ

Sagt om Dani dömer straff:

Dani dömer straff utgör utmärkt läsning för de 9-12-åringar som söker lättläst, bra och spännande läsning om fotboll. Staffan Wennerlund, BTJ

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jesper Tillberg