Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Krypto (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2022-08-22
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Hans Jørgen Sandnes
Dimensioner
11 x 149 x 197 mm
Vikt
380 g
SAB
Hcg
ISBN
9789179876937
Ner i djupet (kartonnage)

Ner i djupet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2022-08-22
217
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ofelia flyttar till sin nya sportiga fosterfamilj i Saltvik. Men hon vill mycket hellre diskutera kryptozoologi än att hänga i en klättervägg. Som tur är träffar hon fiskaren Björn som delar hennes fascination för havsmonster. En kväll ser Ofelia något mystiskt sticka upp ur havet. Vad är det som gömmer sig under ytan? Kan det ha något att göra med pojken som nyligen dök från klipporna och försvann?

Äntligen är Krypto här! Böckerna i Krypto-serien är serieberättelser fyllda av äventyr och spänning.

Serien som har skapats av Hans Jørgen Sandnes har tagit Norge med storm. Med träffsäkert berättande och fantastiska illustrationer tar han läsaren med på stora äventyr. Ofelia och Björn tar sig an utmaningar, övervinner motgångar och visar prov på mod. Och teman som havsmonster, vänskap och mystik resulterar i stor läsglädje för både ovana som vana läsare.

Ner i djupet är den första boken i serien. Den har nominerats till norska Kulturdepartementets debutantpris för barn- och ungdomslitteratur 2020.

Hans Jørgen Sandnes behärskar serieberättandets verktyg med säker hand och han kombinerar skickligt text och bild. Handlingen och spänningen byggs upp genom effektfulla växlingar i scener, bildbeskärning och perspektiv. Ordlösa sekvenser avlöser sekvenser med pratbubblor och visar att Sandnes litar både på ordens och bildens förmåga att förmedla berättelsen.

Havsmotivet framhävs genom den konsekventa användningen av gröna och blå toner och enkla bakgrunder vilket sätter fokus på karaktärerna och deras handling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ner i djupet
 2. +
 3. Käftarna i djupet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Käftarna i djupet av Hans Jørgen Sandnes (kartonnage).

Köp båda 2 för 436 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ner i djupet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Följ med ner i havets mystiska djup¿
  Gullis lästips (Rönninge), 6 mars 2023

  Den grafiska serien Krypto är serieböcker med riktigt fängslande och spännande handling där läsarna får följa med ned i havets mystiska djup!

  Bokserien Krypto bjuder på spänning från början till slut där de actionfyllda mysterierna vecklas ut både i text och bild, något som lockar flera läsare.

  I den grafiska serien Krypto får läsarna följa med ner i havets mystiska djup där vi möter olika okända varelser som döljer sig långt nere i djupet..

  Här har författaren och ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hans Jørgen Sandnes