Fast i helveteshålan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (12.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Flykten från planeten Alcatraz
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Joakim Sædén
Utgivningsdatum
2022-10-29
Förlag
Nypon förlag
Översättare
Catharina Andersson
Illustratör/Fotograf
Patricio Clarey
ISBN
9789179878351

Fast i helveteshålan Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-10-29
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Zak och Erro har blivit tillfångatagna av Alcatraz onda vakter med laserspjut. Vakterna knuffar ner dem i en mörk grop av metall. Plötsligt börjar golvet sjunka! Så fort vännerna rör sig sjunker de längre och längre ner i gropen. Hur ska de ta sig upp igen? Kommer de att bli kvar där nere för alltid?

Böckerna i serien Flykten från planeten Alcatraz är fartfyllda och spännande. De handlar om Zak och Erro som gömt sig ombord på ett rymdskepp i hopp om att få se en spännande rymdstrid på nära håll. Nu är de fast på Alcatraz, den stora straffkolonin där galaxens värsta brottslingar hålls fångna.

I varje bok följer läsaren de två osannolika vännerna när de gör allt för att fly från planeten Alcatraz! Tillsammans övervinner de motgångar, och ser styrkan i sin vänskap och sina olikheter.

Sagt om: Fångarna vid Giftiga havet:

De snygga och välgjorda illustrationerna och den actionstinna intrigen för tankarna till tv- och dataspel, och bör kunna locka läsovana ungdomar med sug efter spänning, action och fantasy/science fiction. - Nils Ahnland, BTJ

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Dahl