Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Epa-liv (del 3)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2023-01-03
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
SAB
uHc
ISBN
9789179878429
Repor i lacken (kartonnage)

Repor i lacken

Kartonnage Svenska, 2023-01-03
229
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Erik har en egen epa nu, ändå tycker han det är roligare att åka med Frans. Det känns trist att köra själv. I Frans epa lyssnar de på musik av den hemliga Miss X och pratar om livet. Frans drömmer om Lisa, men när han ska berätta om sina känslor för henne råkar han backa på hennes epa. Det blir en buckla och flera repor. Repor i lacken går att fixa, värre är det med kärleken och vänskapen. Kan Lisa förlåta? Och vem är egentligen Miss X? Hon som sjunger så fint om allt det viktiga?

Berättelser att känna igen sig i är viktiga för att skapa läslust. Och de flesta kan nog känna igen sig i hur det är att vara ny i en klass eller i ett nytt sammanhang. För Erik förändras livet radikalt när han måste flytta. Men det blir inte sämre, bara på ett annat sätt. För här finns nya vänner, och ovänner, men framför allt: helt andra intressen - motorer.

Magnus Ljunggren är en populär och prisbelönt barn- och ungdomsboksförfattare. I sin serie Epa-liv skriver han för de som lägger mycket tid och energi på sin epa. Men här finns också vänskap, förälskelse och utanförskap.

Repor i lacken är den tredje delen i tonårsserien Epa-liv av Magnus Ljunggren.

Sagt om Misstänkt för brott:
Fram till nu har det inte skrivits så många böcker om ungdomar som har motorintresse. Därför bör boken kunna finna en läsekrets. I en klass med många som har fordonsintresse bör boken kunna fungera bra att läsa gemensamt.
Ulf Tegnander, BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Repor i lacken
  2. +
  3. En ny vänskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt En ny vänskap av Magnus Ljunggren (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Ljunggren