Laserstrid i gruvan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (9.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Flykten från planeten Alcatraz (del 6)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2023-01-20
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
Översättare
Catharina Andersson
Illustratör/Fotograf
Patricio Clarey
ISBN
9789179879235

Laserstrid i gruvan E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-01-20
139
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Erro och Zak följer efter en mystisk figur in i en grotta. De hoppas att kan ska leda dem till en flyktväg från planeten Alcatraz. Men i stället trillar de ner i en märklig grotta. Den är upplyst av tusentals diamanter! Och vilka är de andra varelserna som gömmer sig i gruvan? Är de vänner eller fiender?

Serien handlar om Zak och Erro som gömt sig ombord på ett rymdskepp i hopp om att få se en rymdstrid på nära håll. Nu är de fast på Alcatraz, den stora straffkolonin där galaxens värsta brottslingar hålls fångna. I varje bok följer läsaren de osannolika vännerna när de försöker fly från planeten Alcatraz! Tillsammans övervinner de motgångar, och ser styrkan i sin vänskap och sina olikheter.

Den här lättlästa och fängslande serien är perfekt för de som kämpar med sin läsning. Korta kapitel med illustrationer i fyrfärg ger berättelserna liv och kombinationen med korta meningar och ett lätt språk ger läsaren självförtroende att läsa en hel bok.

Författaren Michael Dahl har också skrivit över 200 barn- och ungdomsböcker, flera av dem är prisbelönta. En av hans fantasyserier skriven för de som har läs- och skrivsvårigheter tillhör de mest lästa i hela USA.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Dahl