Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-09-30
Förlag
Lind & Co Förlag
Översättare
Erik Nisser
ISBN
9789179951115
Mindfulness : Ögonblickens under (e-bok)

Mindfulness : Ögonblickens under E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-09-30

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Mindfulness - ögonblickens under" är en av den vietnamesiske zenmästaren Thich Nhat Hanhs mest populära böcker. I centrum står konsten att ta makten över sina tankar och vara närvarande i nuet, oavsett om man leker med sina barn, diskar eller bara äter en apelsin.

Thich Nhat Hanhs enkla, rättframma stil går rakt in i hjärtat och förmedlar en stark känsla av sinnesnärvaro. Han vet hur man gör för att släppa taget om alla tankar som driver oss hit och dit och hindrar oss från att vara närvarande i stunden.

Praktiska övningar varvas med enkla berättelser ur vardagen som visar att vi alltid kan välja att fokusera på det väsentliga och därmed fånga nuet. Thich Nhat Hanh lär oss att diska varje kopp och tallrik varsamt, som om de vore heliga ting. På köpet lär vi oss att se värdet i vardagliga göromål och finna ro i oss själva.

Han delar också med sig av meditationsövningar som leder oss inåt mot vårt autentiska jag. Vi är större än vad vi tror och genom att iaktta och släppa taget om negativa tankar och föreställningar kan vi så småningom leva ett mer medvetet och glädjefyllt liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Thich Nhat Hanh