Mord överbord (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (179.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morden runt med Herkules Persson (del 1)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2022-12-12
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179951139
Mord överbord (ljudbok)

Mord överbord Ljudbok

(23 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-12-12

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Herkules Persson, pensionerad försäkringsutredare, förstår inte alls varför bonusdottern Katarina skulle tvinga iväg honom på en jorden-runt-kryssning. Fartyget är fyllt av översociala kryssningsgäster, en aktivitetsledare som inte kan ta ett nej, och som om det inte vore nog sker ett mord innan han ens hunnit äta sin första frukost. Nåja, det är åtminstone inte Herkules skyldighet att utreda fallet. Det borde det väl ändå finnas kompetent personal till?
Men inget blir som Herkules tänkt sig, han tvingas tackla situationer som hans inrutade vardag aldrig förberett honom för, och han kämpar mot ryggradsreflexen att vilja bringa ordning i kaos. Men kommer Herkules kunna hålla sig borta från kryssningens mysterium? Eller är det dags att hans gamla yrkeskunskaper och fyrkantiga tänkande äntligen får komma till användning?

"Mord överbord" är första boken i den pussliga mysdeckarserien om Herkules Persson, den ofrivillige detektiven. Missa inte heller att läsa bokserien om Herkules bonusdotter, "Katarinas eminenta detektivbyrå"!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson