Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (206.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Katarinas eminenta detektivbyrå (del 1)
Inläsare
Ellen Jelinek
Utgivningsdatum
2021-07-05
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179951146
Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken (ljudbok)

Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken Ljudbok

(25 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-07-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Katarinas eminenta detektivbyrå - del 1

Varför den spänningsälskande Katarina Zapp, 31 år gammal, arbetar med något så strukturerat som revision är egentligen en gåta. Men hon får dagarna att gå med hjälp av stora mängder choklad och detektivromaner som får ryggraden att krulla sig. När mystiska saker sker både på arbetet och hemma i grannskapet slänger hon sig rakt ut i det okända tillsammans med sin pensionärs-granne Greta. Äntligen får hon användning för allt hon lärt sig i böckernas värld. För är det inte så att hon är menad att arbeta med något helt annat än siffror?
Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken är första delen i den humoristiska deckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Mer mys än rys utlovas i böckerna om det annorlunda gänget på lilla Malmudden i Luleå. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i spirande samarbete med Mattias Boström.

"Berättarglädje när den är som bäst! Har ett konstant leende på mina läppar, bara avbrutet av fniss då och då! Suveränt" (TV4:s boktipsare Johan Anderblad i ett inlägg på Instagram)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tummen upp
    - (Norrtälje), 25 februari 2022

    Jag tycker att den var bra och jag tycker att uppläsaren gjorde ett bra jobb.

  2. Feelgood-bok
    Björn, 8 februari 2022

    Man blir glad av att höra hennes resonemang om olika saker. Vad tokigt det kan bli om man bara hör bitar av ett sammanhang. Rekommenderas.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson