Döden runt hörnet  (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (231.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2022-09-27
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179951290
Döden runt hörnet  (ljudbok)

Döden runt hörnet Ljudbok

(26 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-09-27

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Vanessa Hurtig, del 2.

Det är vår och i den fashionabla lilla second hand-butiken i närheten av Karlaplan kämpar Vanessa på med att etablera sig efter att lite snöpligt och mot sin vilja fått sluta med sitt castingjobb inom tv-världen. Hennes något excentriska familj och den fyrbenta byrackan Napoleon både hjälper och stjälper henne i arbetet i butiken, men intentionerna är, åtminstone för det mesta, goda. Högst oväntat dyker det upp ett intressant castinguppdrag som Vanessa tar sig an. Plötsligt får hon det riktigt hett om öronen när hon ska försöka jonglera två jobb, familj, ett ex hon kanske, kanske inte har känslor för samt ett visst pirr som infinner sig när hon tänker på polismannen Henrik, som hon träffade i Döden i röd klänning, den första boken i serien. Som om inte det vore nog lurar en mystisk kvinnan vid namn Juliette i bakgrunden, och både Vanessa själv och flera av hennes familjemedlemmar utsätts för stor fara.

"Döden runt hörnet" är den andra boken i Lotta Luxenburgs mysdeckarserie om Vanessa Hurtig. Här blandas spänning, humor, tjusiga second hand-kläder och mys i tydliga och välkända Stockholmsmiljöer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Döden runt hörnet . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    - (Bargemon), 25 oktober 2022

    Jättebra!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lotta Luxenburg