Det elfte budet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (304.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Alina och Omar (del 3)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2022-07-06
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179951467
Det elfte budet (ljudbok)

Det elfte budet Ljudbok

(17 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-07-06

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Alina och Omar, del 3.

I Sverige är det politiska tonläget rejält uppskruvat sedan det högerpopulistiska partiet Sveriges väl kommit till makten. Enorma resurser läggs på det svenska kärnvapenprogrammet, och när ubåten HMS Skåne byggs om till robot-ubåt sätts ett händelseförlopp i gång som för landet till randen av katastrof. Nya undantagslagar som regeringen drivit igenom för att kunna använda vid ett nödläge aktiveras - och demokratin sätts ur spel. Krisen är ett faktum. Utomlands följer man den alarmerande utvecklingen med stigande oro. Britterna skickar spaningsförband till Sverige och såväl NATO som Ryssland förbereder sig för att kunna agera mot vad som ser ut som en statskupp i en kärnvapenstat. Samtidigt har den mystiske general Woodland och legosoldaten Cornelis van Owen helt andra planer när det gäller världsläget, och de är beredda att göra precis vad som helst för att driva igenom sina agendor. Återigen blir det upp till poliserna Omar och Alina och militären Elinor att göra allt de kan för att få landet på rätt köl, och den här gången är insatserna högre än någonsin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det elfte budet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En värdig uppföljare
    Fredrik, 24 juli 2022

    En spännande och trovärdig fortsättning på De tolv majestäterna. Högst aktuell som verkligheten ser ut nu. Jag rekommenderar att läsa Den trettonde bomben och De tolv majestäterna först för att få bakgrunden till Det elfte budet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Svensson