Agora - för ett folk på väg (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2015-10-23
Förlag
Marcus förlag
Medarbetare
Oscarsson, Gunne (förf.) / Eriksson, Ida (förf.) / Wettebrand, Lars-Gunnar (förf.) / Jonzon, Emil (förf.) / Steen, Henrik (förf.) / Bezerra, Durvalina (förf.) / Sävinger, Carl Johan (förf.) / Ernvik, Ulrika (förf.) / Ström, Martin (förf.) / Sand, Markus (förf.) / Josefsson, Tommy (förf.) / Lehtonen,
Dimensioner
220 x 165 x 23 mm
Vikt
743 g
ISBN
9789179996321

Agora - för ett folk på väg

Häftad,  Svenska, 2015-10-23
247
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Agora - för ett folk på väg är ett nytt studiematerial om mission. En rikt illustrerad, inspirerande och djuplodande bok att läsa tillsammans i församlingen. I Agora ges möjlighet att fördjupa samtalet och engagemanget för mission. Hur ska kristen mission se ut i framtiden? Vad är en missionell gemenskap? Vilka är kyrkans utmaningar i en tid med stora folkomflyttningar, ökad urbanisering och mångkulturella städer - i Sverige såväl som i utlandet?

Materialet visar på kreativa missionsstrategier och guidar genom samtidens många utmaningar. Vilken är den lokala församlingens roll i den pågå ende världsevangelisationen? Hur ska kyrkorna hantera kulturella skillnader i arbetet med migranter? Hur kan integrationen förbättras i församlingsgemenskapen? I Agora finns uppmuntran och utrustning till att se mission på nya sätt.

Ett trettiotal skribenter medverkar i boken. Materialet är framtaget på initiativ av Evangeliska Frikyrkan, Pingst och Svenska Alliansmis sionen i samarbete med Marcus Förlag,Equmeniakyrkan och studieförbundet Bilda. För att anordna studiegrupper utifrån Agora, kontakta studieförbundet Bilda. Agora betyder mötesplats.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Agora - för ett folk på väg
  2. +
  3. Släpp själen fri : resan bortom dig själv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Släpp själen fri : resan bortom dig själv av Michael A Singer (häftad).

Köp båda 2 för 476 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna