Tilikirjoja ja hissisuudelmia (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (280.2 MB)
Språk
Finska
Serie
Norra Liden (del 3)
Inläsare
Anna Saksman
Utgivningsdatum
2021-06-10
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Sofia Olsson
ISBN
9789180002448

Tilikirjoja ja hissisuudelmia Ljudbok

av Mia Ahl
Ljudbok,  Finska, 2021-06-10
149
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    95
Visa alla 1 format & utgåvor
Vastustamattoman hauska romaani tilintarkastajasta, avautuvasta libidosta ja komeasta hissinkorjaajasta

"'Ja mistäs täällä oli kyse?'
Annelie kumartui ja sanoi itsestäänselvyyden: 'Jäin jumiin.'
Sitten hän räpytti vähän silmiään. Sören oli komein ja viehättävin työmies, jonka hän oli koskaan nähnyt. Hän oli tumma, ja Annelie piti tummista miehistä, mielellään ruskeasilmäisistä. Sören oli pitkä. Hänen lantionsa oli kapea, ja hyvin muodostunut yläkroppa oli ahdettu puhtaaseen mainos-T-paitaan."

Annelie asuu yksin kahden teini-ikäisen lapsensa Alvan ja Antonin kanssa Göteborgissa. Bertil, hänen exänsä, jotka hylkäsi hänet toisen naisen vuoksi, on huomannut, että ruoho ei olekaan niin vihreää aidan toisella puolella ja haluaa Annelien takaisin. Eräänä päivänä matkalla parvekkeen vihkijäisiin (!) Annelie juuttuu hissiin ja hänen elämänsä tekee kuitenkin täyskäännöksen...

Tilikirjoja ja hissisuudelmia on romaani onnenkantamoisista ja niille antautumisesta. Se on kolmas, itsenäinen osa ihastuttavassa feelgood-sarjassa Göteborgin Norra Liden -kadulla asuvista naisista, joita rakkaus ja elämä koettelee mutta joilla on onneksi sydän, järki - ja ennen kaikkea huumorintaju - kohdallaan.

Mia Ahl on salanimi, jonka takana on Tukholmassa syntynyt kirjailija Maria Gustavsdotter. 20 vuotta sitten hammaslääkäriksi kouluttautunut Gustavsdotter päätti toteuttaa lapsuudenunelmansa ja ryhtyä päätoimiseksi kirjailijaksi. Mia Ahl -nimellä hän kirjoittaa viisaita ja hurmaavia hyvän mielen tarinoita - sellaisia joiden äärellä pulppuavat niin kyyneleet kuin nauru.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mia Ahl