Sisäpiiri (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (265.6 MB)
Språk
Finska
Serie
Althea Molin (del 2)
Inläsare
Satu Paavola
Utgivningsdatum
2021-05-11
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Pasi Punnonen
ISBN
9789180002677

Sisäpiiri Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2021-05-11
149
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    99
Visa alla 1 format & utgåvor
Sarjamurhaajan ja rikosprofiloijan ankara kissa ja hiiri -leikki

Lindsteiska-pankin tekninen asiantuntija löydetään raa"asti murhattuna suussaan tarot-kortti Paholainen. Pian sen jälkeen selviää, että pankin järjestelmään on hakkeroitu ja pankista on varastettu miljoonia kruunuja. Poliisi kääntyy epätoivoisena rikosprofiloija Althea Molinin puoleen. Enkelimurhien jälkeen Althea on pysytellyt omissa oloissaan, mutta nyt hänet houkutellaan jälleen hengenvaaralliseen jahtiin.

Sisäpiiri on intensiivinen trilleri pankkimaailmasta ja sen sisälle pesiytyneestä vallanhimosta ja ahneudesta. Se on toinen, itsenäinen osa Veronica Sjöstrandin psykologisessa jännityssarjassa, joka kertoo omalaatuisesta ja periksiantamattomasta rikosprofiloija Althea Molinista. Sarjassa on ilmestynyt aikaisemmin romaani Kuolleet enkelit. Vuonna 2009 Sisäpiiri oli ehdolla Ruotsin parhaimmaksi rikosromaaniksi.

Veronica Sjöstrand on Ruotsin Solnassa asuva kirjailija ja HR-konsultti, jonka kirjailijanura lähti nousukiitoon erityisesti äänikirjojen myötä. Althea Molin -sarjan kaksi ensimmäistä osaa ilmestyivät jo vuosina 2008 ja 2009 ja olivat sittemmin unohtuneet, kunnes ne julkaistiin uudelleen äänikirjoina vuonna 2019 ja nousivat heti Ruotsin kuunnelluimpien dekkareiden joukkoon.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Veronica Sjöstrand