Allt för Astorp (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (170.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anton Körberg
Utgivningsdatum
2022-05-17
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180002745

Allt för Astorp Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-05-17

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Astorp är det lilla samhället som går på tomgång. Sedan urminnes tider har invånarna försökt utmana grannbyn Rosdal, som ständigt vill hävda sig som störst, bäst och vackrast. Korpfotbollsmatcher, skoluttagningar, fajten om den högsta julgranen - Astorp kommer alltid ut som förlorare.

I byn bor tolvåringen Silvia. Under sommarlovet cyklar hon ständigt runt och betraktar invånarna på avstånd. När hon en dag får punktering söker hon hjälp i Mickes bilverkstad, där han mest bygger miniatyrbilar då kunderna hellre åker till Mekonomen i Rosdal. Deras tråkiga, ensamma sommardagar gör att en oväntad vänskap växer fram.

När lokaltidningen utlyser tävlingen "Årets småort i Halland" ser de en chans för Astorp att äntligen få revansch. De bestämmer sig för att samla upp byn och bygga Sveriges största midsommarstång - och vinna över Rosdal en gång för alla.

"Allt för Astorp" är en feelgoodroman om vänskap, gemenskap och om att inte ge upp. Sara H. Olsson är även författaren bakom den populära Hallavikserien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara H Olsson