Förvillande lik (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (205.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Förvillande lik (del 1)
Inläsare
Kjell "Coach" Bengtsson
Utgivningsdatum
2021-09-22
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180002837

Förvillande lik Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-22

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När en fjortonårig flicka försvinner och sedan hittas död vid en badplats, tyder det mesta på att hon utsatts för ett brott. Katarina Solberg, kriminalkommissarie hos regionalpolischefens stab, får i uppdrag att utreda ärendet tillsammans med Kenneth Klintman och Lisa Norén vid Uppsalapolisens krimjour. Fallet visar sig snart ha kopplingar till en organiserad liga som utför hänsynslösa övergrepp och mord på unga kvinnor. Polisen sätter in alla tänkbara resurser, men förövarna tycks hela tiden ligga steget före.

"Förvillande lik" är första delen i en serie där de två författarna låter sina respektive polishjältar samarbeta för att lösa svåra brott. Ulf Broberg är journalist i botten och har framför allt engagerat sig i frågor som rör samhällsproblem, inte minst organiserad kriminalitet. Kjell E. Genberg är en av Sveriges mest produktiva författare inom olika genrer, främst kriminallitteratur.

"Initierat skildrat polisarbete och bra flyt i berättandet gör "Förvillande lik" till en av årets bästa romaner i genren."
DAST Magazine
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förvillande lik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Förvillande lik
    Pelleskutt7 (Alsterbro), 7 februari 2024

    En mycket spännande och underhållande bok och bra skrivet och uppläst.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna