Perisynti (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Althea Molin (del 4)
Utgivningsdatum
2022-02-25
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Pasi Punnonen
ISBN
9789180003131

Perisynti E-bok

E-bok,  Finska, 2022-02-25
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    149
Visa alla 1 format & utgåvor
Kidnapattu nuori nainen, miljoonien lunnasvaatimus, kello käy...

Yksi Yhdysvaltojen menestyksekkäimmistä yrittäjistä, ruotsalaissyntyinen Mikael Starkenberg joutuu keskelle painajaista, kun hänen tyttärensä kidnapataan Manhattanin-kodistaan. Hän saa kidnappaajalta viestin: "100 miljoonaa dollaria tyttärestäsi. Tuhoamme muutoin elämäsi. Aikaa 10 vuorokautta. Ei poliisia!"

Rikosprofiloija Althea Molin on palannut New Yorkiin ja työskentelee turvallisuuspalveluyritys Modukselle. He saavat Starkenbergin tyttären kidnappauksen selvitettäväkseen, ja siitä tulee hurja taistelu kelloa vastaan. Lopulta tapaus vie Althean jälleen Ruotsiin, tällä kertaa maaseudun idylliin, jonka rauha osoittautuukin vain silmänlumeeksi.

Perisynti on neljäs osa Veronica Sjöstrandin jännityssarjassa, joka kertoo omalaatuisesta ja periksiantamattomasta rikosprofiloija Althea Molinista. Veronica Sjöstrand on Ruotsin Solnassa asuva kirjailija ja HR-konsultti, jonka kirjailijanura lähti nousukiitoon erityisesti äänikirjojen myötä. Althea Molin -sarjan kaksi ensimmäistä osaa ilmestyivät jo vuosina 2008 ja 2009 ja olivat sittemmin unohtuneet, kunnes ne julkaistiin uudelleen äänikirjoina vuonna 2019 ja nousivat heti Ruotsin kuunnelluimpien dekkareiden joukkoon.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Veronica Sjöstrand