Katastrofen med Kama Sutra ? eller hur man blåser en bedragare (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (274.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Ohlsson (del 2)
Inläsare
Anton Körberg
Utgivningsdatum
2022-01-31
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180003612

Katastrofen med Kama Sutra ? eller hur man blåser en bedragare Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-01-31

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jan L Ohlsson - mannen med tre föräldrar, tre bröstvårtor och bestämda vanor - arbetar fortfarande på Galleriet men är tillfälligt distraherad av sin nya kärlek Carrie. Jan vet inte hur han ska hantera alla nya känslor och rådfrågar därför båda sina mödrar, Mamma Elna och Mamma Rosa, samt sin far, den musikintresserade hippien Paul. Elna är väldigt intresserad av allt nyandligt och ger Jan ett par böcker att plöja igenom inför kärleksdebuten - bland annat en om Kama Sutra, vilket får oanade följder.

Rosa jobbar som städerska på Hotellet, där hon blir vän med den försynta och betydligt yngre kollegan Tina. Nere i källaren har de inrett en hemlig lokal, fylld med godis och champagneslattar från rummen de städat. Av Tina får Rosa lära sig allt om Tinder och börjar dejta hej vilt. Men en dag när hon kommer ner i källarlokalen har den blivit till rena bordellen, med sexleksaker, handklovar och porrfilmer. Hon börjar spana efter misstänkta och det dröjer inte länge förrän allting spårar ur.

"Katastrofen med Kama Sutra - eller hur man blåser en bedragare" är den fristående uppföljaren till "Doften av falska påvar och nybakade wienerbröd". En färgstark, dråplig serie med extra allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Katastrofen med Kama Sutra ? eller hur man blåser en bedragare . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kanonbra
  -, 29 augusti 2022

  Jättebra. Älskar denna härliga familj.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lena Nordenjack

 • Doften av falska påvar och nybakade wienerbröd

  Lena Nordenjack

  Jan L Ohlsson trivs allra bäst när han dricker kaffe, äter wienerbröd och läser konstböcker i Galleriet i Linköping, utan att bli störd av nyfikna kunder. Men tre screentryck av påven Paul VI, signerade Andy Warhol, som antas vara falska kommer sn...