Sommarvindar och sanningar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (272.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Öland i våra hjärtan (del 1)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2022-05-10
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180003735
Sommarvindar och sanningar (ljudbok)

Sommarvindar och sanningar Ljudbok

(14 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-10

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det har gått ett år sedan Melindas man dog och hon är inte alls i balans. När vuxna dottern Moa föreslår en kurs i självutveckling på Öland tvekar Melinda, men bestämmer sig sedan för att en hemester i vacker miljö kanske är precis vad hon behöver.

Väl framme på anläggningen Ekerum får Melinda dela boende med en annan kursdeltagare. Till hennes förvåning är det någon hon känner. För många år sedan var den livliga Sanna och mer försiktiga Melinda bästa kompisar, men efter gymnasiet gled de isär. Sanna har levt ett rotlöst liv, hoppat mellan jobb och försakat vänner och familjerelationer. Melinda valde en stillsam småstadstillvaro med man, barn och villa. Men kanske har de mer gemensamt än de tror?

När kursledaren visar sig vara en gemensam vän från förr tvingas de omvärdera sina val i livet. Det blir en dramatisk och omvälvande vecka på solens och vindarnas ö. En vecka som förändrar dem alla.

Caroline Möllesand bor i Kalmar och har en bakgrund som skribent och grafisk formgivare. "Sommarvindar och sanningar" är hennes debutroman och första delen i feelgoodserien "Öland i våra hjärtan". Det är en stark berättelse om vänskap och livsval som går rakt in i hjärtat och stannar kvar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Caroline Möllesand

  • Sommarvindar & sanningar

    Caroline Möllesand

    Det har gått ett år sedan Melindas man dog och hon är inte alls i balans. När vuxna dottern Moa föreslår en kurs i självutveckling på Öland tvekar Melinda, men bestämmer sig sedan för att en hemester i vacker miljö kanske är precis vad hon behöver...