Ett avklippt finger och en näsa i blöt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden i Lund (del 2)
Utgivningsdatum
2023-08-15
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180003834
Ett avklippt finger och en näsa i blöt (e-bok)

Ett avklippt finger och en näsa i blöt E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-08-15

Styckköp

87

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En eftermiddag rasslar det plötsligt till i faxen (ja, faxen) inne på kontoret hos herrekiperingsinnehavare Albin Larsson. Faxet visar sig vara ett rop på hjälp, författat av hans tidigare dambekant, tantsnuskförfattaren Gunnel Ahlström. Hon berättar att hon gått under jorden efter misstankar om att hon är involverad i sin förläggare Fiona Bertilssons mystiska försvinnande. Fiona sågs senast lämna sitt sommarhus på Österlen på väg mot stranden, iklädd endast en badrock, för att sedan aldrig återvända. Vad få känner till är att Fiona även är en av nyckelpersonerna i ett kriminellt nätverk som ägnar sig åt utpressning och handel med LSD.

Herr Larsson tar inga onödiga risker och blandar genast in sin tidigare vapendragare, den motvillige hjälten Oskar Stenvall. Tillsammans börjar de nysta upp härvan som försatt den excentriska Gunnel i trubbel. Men de måste vara försiktiga. Ingen, särskilt inte polisen, får veta att de tar saken i egna händer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett avklippt finger och en näsa i blöt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En sån härlig bok!!!
    - (Timrå), 3 september 2023

    Karaktärerna är underbara och boken innehåller både humor och spänning. Många dråpliga situationer och även en del tänkvärda faktiskt. Jag njöt av hela boken, enda minuset var att den tog slut :⁠-⁠)

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kalle Löfqvist

  • En djupfryst man i gula byxor

    Kalle Löfqvist

    Första delen i deckarserien Morden i Lund Oskar Stenvall är en man utan ambitioner. När alla studiekamraterna gjorde karriär och skaffade familj blev han kvar på sin, inte så framgångsrika, resebyrå på Lilla Fiskaregatan i Lund. Där för han en sti...