Living la vida glamping (vecka 27) (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (183.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sommarsviten (del 1)
Inläsare
Charlotta Åkerblom
Utgivningsdatum
2022-07-04
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180004589
Living la vida glamping (vecka 27) (ljudbok)

Living la vida glamping (vecka 27) Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-07-04

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Barbro, en åttioårig kvinna med rapp tunga och hårdrockströjor, erbjuder sig att sköta väninnan Alices camping efter att hon brutit bäckenet. Hur svårt kan det vara? Ett sådant uppdrag borde ge tid över till att läsa deckare, äta Skogaholmslimpa och ligga i hängmattan.

Det kanske vore så enkelt om inte barnbarnet Barbie hade berättat om Fjölleby camping för en influencer hon plåtade. Kicci, med två c, får för sig att det är en glamping och det perfekta stället för sin för-möhippa. Snarare än att förtydliga att det är helt vanliga tält som gäller, bestämmer Barbro sig för att köpa ljusslingor och lära sig hashtagspråk - med egna bidrag som #kotterapi och #kantarellsafari.

Med stor improvisationsanda gör Fjölleby-gänget sig redo för att ta emot influencers på en glamping i en kohage. Samtidigt lurar en sensationslysten journalist i buskarna, på jakt efter det stora scoopet.

"Living la vida glamping" är första delen i Sommarsviten, en kvartett feelgoodberättelser av olika författare och med campingmiljön som gemensam nämnare. En varm och rolig serie för avkopplande sommardagar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Avanna Larsson

  • Fanny & Alejandro : #enperfektjul

    Avanna Larsson

    Nu tändas tusen heta juleljus ... Några dagar före jul blir Fanny dumpad av sin pojkvän Peter och på köpet snuvad på drömresan till Maldiverna. Hon tar de semesterpackade väskorna och flyr hem till sina föräldrar. Där är julförberedelserna i full ...

  • Fanny & Alejandro #enperfektjul

    Avanna Larsson

    NU TÄNDAS TUSEN HETA JULELJUS ... Några dagar före jul blir Fanny dumpad av sin pojkvän Peter och på köpet snuvad på drömresan till Maldiverna. Hon tar de semesterpackade väskorna och flyr hem till sina föräldrar. Där är julförberedelserna i full ...