Vinterdyk (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (333.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nalle Björnsson (del 5)
Inläsare
Lars Winclair
Utgivningsdatum
2023-02-13
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180005067

Vinterdyk Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2023-02-13

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är vinter, kallt och Trettondagsafton. En kvinna kommer in på polisstationen i Åkersberga, tömmer ut sin handväska på bordet och en ögonglob rullar ut.

På Sälens Högfjällshotell pågår samtidigt årets försvarskonferens med deltagare från Försvarsmakten och flygindustrin. Plötsligt visar det sig att intranätet har kapats. Alla inloggningar och hemliga data har blivit kopierade och ligger ute till försäljning. Agenter från både öst och väst är intresserade.

Medan kriminalpoliserna Nalle Björnsson och hans unga kollega Vivian Mogren söker efter ägaren till det saknade ögat, dras de allt djupare in i jakten på mördare och hemliga agenter. De ärrade kustjägarna Stene Vikberg och Fille Gran får uppdraget att dyka efter en dataserver under ett amerikanskt fartyg. Men det finns även andra som är angelägna om att till varje pris få tag i servern.

"Vinterdyk" är den femte delen i serien om kriminalpoliserna Nalle Björnsson och Vivian Mogren samt deras impulsiva civila rivaler: Stene Vikberg och Fille Gran. En rafflande spänningsroman där polisen får som vanligt kämpa i uppförsbacke innan den skyldige kan ringas in.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Åke Thorsén