Ont ska med ont fördrivas (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sektion M (del 1)
Antal sidor
531
Utgivningsdatum
2023-03-16
Förlag
Word Audio Publishing
Dimensioner
200 x 140 x 40 mm
Vikt
668 g
SAB
Hc
ISBN
9789180005234

Ont ska med ont fördrivas

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-03-16
134
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sektion M är en specialenhet med bas i Göteborg, obegränsade resurser och handplockad expertis inom brottsutredning, skapad för att lösa speciellt komplicerade mord. Till sitt förfogande har denna elitstyrka en specialbyggd buss med labb, obduktionsrum och sovplatser. De stoltserar med en hundraprocentig uppklarningsgrad av sina fall. Men är allt verkligen så perfekt som det verkar?

DEL 1

Nora Feller tvingas lämna sitt arbete som polis vid grova brott i Katrineholm och får en tjänst på Sektion M. Mottagandet i teamet är kärvt, men hon känner en viss närhet till profileraren Charlotte Victorin. Noras första fall hos enheten är ytterst exceptionellt: Varbergs kommundirektör hittas nerhuggen i Grå munken på Varbergs fästning.

DEL 2

Louise Brobacke hittas död i sin swimmingpool, med händer och fötter bakbundna. Sektion M sätts in på fallet. Louise var involverad i flera stora affärsprojekt i Steninge, Haverdal och Halmstad och mordet kan ha en koppling till affärerna. Stämningen inom Sektion M blir alltmer hotfull. Men hotet kommer även utifrån som en skugga från Noras förflutna.

DEL 3

Sektion M undersöker det brutala mordet på rättsläkaren Nils Sachs i Katrineholm. Uppdraget väcker starka känslor hos Nora Feller. Han var nämligen en av dem som fick henne att lämna sin tidigare tjänst hos polisen. Alla bevis pekar åt samma håll, men det är något som inte stämmer. Det börjar sakta gå upp för Nora att hon är en bricka i ett spel med förgreningar upp i maktens korridorer.

"Ont ska med ont fördrivas" är en samlingsvolym med de tre första delarna i serien om Sektion M. Christina Larsson är även succéförfattaren bakom böckerna om kriminalkommissarie Ingrid Bergman och har under sitt författarskap sålt hundratusentals exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ont ska med ont fördrivas
 2. +
 3. Ur askan i elden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ur askan i elden av Christina Larsson (inbunden).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ont ska med ont fördrivas. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dramatisk och fängslande med högt tempo!

  De tre första delarna i Sektion M, serien om Nora Feller, är en liten tegelsten på drygt 500 sidor. Men det är en njutningsfull tegelsten som aldrig blir tråkig.

  I boken "Ont ska med ont fördrivas" kastas man direkt rakt in i hetluften, första mordet sker redan efter 20 sidor. De korta kapitel och rappa dialogerna gjorde att jag var fast ganska omgående och jag skulle nog vilja säga att boken höll spänningen hela vägen genom de tre olika fallen.

  Det är en välskriven bok och ... Läs hela recensionen

 2. Bra bok
  Lars-Olof Olsen, 9 april 2023

  Detta är bok nr 1 på över 500 sidor. Bok nr 2 är på ca 150 sidor för samma kostnad. Dåligt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Christina Larsson