Ur askan i elden (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sektion M (del 2)
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2023-03-16
Förlag
Word Audio Publishing
Dimensioner
200 x 140 x 17 mm
Vikt
308 g
SAB
Hc
ISBN
9789180005265

Ur askan i elden

(3 röster)
Inbunden,  Svenska, 2023-03-16
134
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sektion M är en specialenhet med bas i Göteborg, obegränsade resurser och handplockad expertis inom brottsutredning, skapad för att lösa speciellt komplicerade mord. Till sitt förfogande har denna elitstyrka en specialbyggd buss med labb, obduktionsrum och sovplatser. De stoltserar med en hundraprocentig uppklarningsgrad av sina fall. Men är allt verkligen så perfekt som det verkar?

Nora Feller har genomskådat det mörka spelet bakom Sektion M och vill aldrig mer ha med dem att göra. Istället har hon börjat en ny polistjänst på enheten för grova brott i Halmstad.

Det som först ser ut som ett enkelt spaningsjobb mot en narkotikakurir visar sig vara början på en chockerande härva av förnedring och bestialiskt beteende. Utredningen tar fart på allvar när en villa i det fashionabla området Frösakull exploderar. Samtidigt får Nora en känsla av att vara under uppsikt, som att någon förföljer henne.

"Ur askan i elden" är den fjärde delen i serien om Nora Feller och Sektion M. Christina Larsson är även succéförfattaren bakom böckerna om kriminalkommissarie Ingrid Bergman och har under sitt författarskap sålt hundratusentals exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ur askan i elden
  2. +
  3. Lika barn leka bäst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lika barn leka bäst av Christina Larsson, Caroline Grimwalker (inbunden).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Larsson