När själen andas (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Iris Grimstedt (del 1)
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2023-07-05
Förlag
Word Audio Publishing
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
194 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180005340
När själen andas (pocket)

När själen andas

Pocket, Svenska, 2023-07-05
79
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Mitt under Vätternrundan inser Iris, slutkörd och med smärtande underliv, att förhållandet till Marcus inte är så perfekt som hon intalat sig. Det är alltid hans intressen, vänner och inredningsidéer som kommer först, medan hennes älskade glasprydnader ligger nedpackade i en kartong i källaren. Hon fick loppet i trettioårspresent, men när hon inte orkar hålla samma tempo som sambon bestämmer hon sig för att ta bussen tillbaka.

Medan Iris vilar och äter sin andra portion lasagne får hon sällskap av Filip, en levnadsglad kille som cyklar ensam och njuter av vägen utan att pressa sig själv. Pratstunden med honom, handen mot hennes rygg i uppförsbackarna och hans hemmagjorda energibars gör att hon till slut lyckas ta sig i mål.

När Marcus och resten av kompisgänget pratar om nästa tävling bestämmer Iris sig för att inte följa med. Hon behöver tänka klart och planerar i stället en cykelsemester på Gotland. Att det var dit Filip skulle därnäst kan ha påverkat beslutet.

 

Sara Dalengren är författaren bakom flera uppskattade kärleksromaner, bland annat romanceserien "Andra chanser". När själen andas är hennes debut inom feelgoodgenren.
Visa hela texten

Fler böcker av Sara Dalengren