Otid : Vit melankoli (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (439.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Svart melankoli (del 3)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2022-06-17
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180005593

Otid : Vit melankoli Ljudbok

(7 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-17

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En ung flicka, utan namn, har hoppat på ett godståg i norra Sverige och hamnat i Stockholm. I samband med ett slagsmål grips hon och en utredning kring hennes identitet tar fart, där poliserna Jeanette Kihlberg, Jimmy Schwarz och Nils Åhlund kopplas in.

Men det är ett krävande fall. Snart knyts flickans närvaro på ett avlägset sätt till två mord i förorten, och för varje ny ledtråd tycks det intrikata mönstret av orsaker och samband bara blir mer komplext. Parallellt med polisens arbete pågår också lanseringen av författaren Per Qvidings senaste roman. Den handlar om Stina som i slutet av 1800-talet växer upp i de norra delarna av Sverige och som till följd av missväxt och svält tvingas emigrera till USA. Även Qvidings berättelse får betydelse för den pågående utredningen, som styr de inblandade mot en intensiv kamp mot klockan.

"Otid" av deckarduon Erik Axl Sund är en berättelse om identitet och om vad som händer när vi söker oss bortom våra bestämda roller. Kan vi det? Eller är vi ohjälpligt bundna av våra materiella omständigheter?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erik Axl Sund