Sommaren i Provence (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (269.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Bohnet (del 2)
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2023-03-30
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Maria Store
ISBN
9789180005968
Sommaren i Provence (ljudbok)

Sommaren i Provence Ljudbok

(8 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2023-03-30

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Amy har ärvt sin mosters pensionat på franska rivieran. Hon drar tre lyckliga vinnare i tävlingen om en semester på pensionatet, ovetandes om att det kommer förändra både hennes och deras liv för alltid.

Unga entreprenören Chelsea sörjer fortfarande sin mammas död, och hon har dessutom just blivit lämnad av mannen hon älskade. Allt hon behöver är att komma bort och slicka sina sår.

Victoria står vid ett vägskäl nu när hennes barn ska flytta hemifrån. Hon är redo att ta tag i sina egna drömmar, men var ska hon hitta modet att följa dem?

Änkan Matilda har inte längre sin älskade man vid sin sida. De hade en gemensam dröm om att dra sig tillbaka och leva stillsamt i Frankrike. Men hur klarar man att gå vidare på egen hand?

Under tio dagar i Provence knyter den fyra kvinnorna starka band. Och i takt med att de lär känna varandra väcks även andra vänskaper till liv.

Engelskfödda Jennifer Bohnet är författare till flera hyllade feelgoodromaner. För tjugo år sedan cyklade hon och hennes man till södra Frankrike och förälskade sig i landet. De blev kvar och har bott där sedan dess.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jennifer Bohnet